FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Yedoo má koloběžku pro každého


Yedoo má koloběžku pro každého

Hledáte závodní model s hliníkovým rámem? Trekingovou koloběžku na expedici? Živý model do města? Nebo snad něco mezi tím, abyste mohli do terénu i ulic?

 

Přijďte na stánek Yedoo, najdete tam vše, na co si vzpomenete včetně koloběžek a odrážedel pro děti, vybavení pro mushing a dalších nezbytností pro pohodlnou jízdu.

 

Všechny modely si můžete vyzkoušet ve venkovním testovacím centru Yedoo. Trekingovou koloběžku Yedoo Trexx za vás prověřil cestovatel Marek Jelínek a jeho kamarádi, kteří na ní ujeli přes 6 000 km napříč Latinskou Amerikou.

 

„Nejvíc Trexxe prověřily změny klimatu, pohybovali jsme se Amazonií, kde je vysoká vlhkost vzduchu, v Bolívii jsme projeli solnou plání Salar de Uyuni, v Peru jsme koloběžky vytlačili na Machu Picchu a v Andách na peruánské stezce La Raya jsme s nimi překonali mrazivé teploty a nadmořskou výšku 4 338 metrů. Koloběžky navíc ofukoval mořský vzduch ze všech stran – z Pacifiku, Karibiku i Atlantiku.

 

Koloběžky vydržely také mnoho pádů, kterým se při takové cestě, kdy máte na řídítkách naloženo přes 20 kg, nedá vyhnout. Dále pak týdenní cestu říční lodí i mnohá drncání na korbě náklaďáků. Orezlé hlavy šroubových spojů, na plech sedřené brzdové špalíky, ošoupané bowdeny a odpadlé blatníky jsou jen nevyhnutelné šrámy z cest.“

 

Více o Markových zážitcích z koloběžkové expedice nazvané Kam až dojedeme, se můžete dozvědět v pátek 6. 4. na jeho cestovatelské přednášce, která se uskuteční v rámci veletrhu. Je to jeho poslední přednáška před odletem na další koloběžkovou výpravu – tentokrát do zemí  jako jsou Indie, Nepál, Bangladéš, Barma, Thajsko, Laos, Vietnam, Kambodža či Malajsie. Tak přijďte načerpat inspiraci.






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje