FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Venkovní testovací dráhu elektrokol na ForBikes organizuje ekolo.cz


Venkovní testovací dráhu elektrokol na ForBikes organizuje ekolo.cz

Testovací okruh bude umístěn vlevo od hlavního vchodu na výstaviště PVA v Letňanech. bude možná v reálu otestovat novinky elektrokol pro sezónu 2018 od nejprodávanějších značek na trhu: Leader Fox, Apache elektrokola, Crussis, Giant a LIV, Author a Agogs.  Partnerem testovací dráhy je největší výrobce motorů pro e-kola Bafang a nadace ExtraEnergy.

 

Zástupce organizátor ekolo.cz – Jakub Ditrich k tomu říká: „Popularita elektrokol je enormní. Jenom za minulý rok se zvýšily prodeje v Česku o 30% a letos očekáváme ještě větší nárůst zájmu veřejnosti. Proto jsme se rozhodli ulevit přetížené vnitřní testovací dráze elektrokol a zorganizovat díky vstřícnosti ABF i možnost nezávazného testování venku“.

 

Testovací e-dráha na FOR BIKES nabídne možnost vyzkoušení a srovnání 35 modelů terénních a trekingových - cestovních elektrokol v cenovém rozpětí 25 - 50.000 Kč se středovými i nábojovými motory.  V případě zájmu o nákup konkrétního otestovaného elektrokola bude možné hned na místě zvolit správnou výšku rámu a výbavu a ekolo.cz následně zajistí dodání kompletně sestaveného a seřízeného elektrokola až do domu. V tomto případě je samozřejmostí také zvýhodněná -  veletržní cena, která bude minimálně 10% a někdy i více procent pod standardní prodejní cenou.






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje