FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

50 nejnovějších modelů elektrokol na venkovní testovací dráze


50 nejnovějších modelů elektrokol na venkovní testovací dráze

Přímo před hlavním vstupem na veletrh ForBikes mají návštěvníci veletrhu možnost řádně otestovat na klopené rampě nejnovější elektrokola na českém trhu.

 

Testování zajišťuje popularizátor elektrokol - ekolo.cz ve spolupráci s ABF a nadací ExtraEnergy. K vyzkoušení budou k dispozici nejlepší modely od značek 4EVER, Agogs, Apache, Author, Canyon, Crussis, Cube, Gepida, Giant, Kellys, Leader Fox, LIV, Pells, Qicycle, Rock Machine, Tern, Trek. Kompletní seznam modelů e-kol, včetně specifikací, je k dispozici NA TOMTO ODKAZU.

 

V depu testovací dráhy budou modely elektrokol roztříděny dle kategorií na celoodpružené horské e-bajky, elektro-hardtaily, trekingová i cestovních elektrokol včetně snížených rámů, městská, skládací i mikro-elektrokola.  Poprvé zde bude moci vyzkoušet také novou službu pražského sdílení elektrokol – Freebike.

K dispozici budou všechny bude většina typů motorů elektrokol aktuálně dostupných na trhu: BAFANG M420, M500, M600, MaxDrive; Bosch Active, Performance, CX; Brose; CompDrive; DOT.HD; Fazua, Shimano STePS E6000, E7000, E8000 a Yamaha PW-X.

 

Jedná se zcela o jedinečnou příležitost, jak si můžete na jednom místě vyzkoušet a sami posoudit výkon, design a ovládání z široké nabídky elektrokol a rozhodnout se pro to pravé. Informace vám ochotně podají poradci ekolo.cz, které poznáte podle výrazných červených triček. Každé testovací elektrokolo bude viditelně označeno: typ, motorizace, kapacita baterie, výrobce a cena.

 

Testovací dráha elektrokol bude pro návštěvníky v provozu již půl hodiny před otevřením a půl hodny po uzavření veletržních hal, tedy denně od 9:30 do 18:30 hodin. Partnerem testování je společnost Bafang. ‚


 

Velká testovací dráha elektrokol FOR BIKES 2019 v číslech:

  • 50 modelů elektrokol
  • 25 metrů klopená rampa
  • 450 metrů testovací dráha
  • 17 značek elektrokol  
  • 15 typů motorů


V případě dalších dotazů je k dispozici telefonní Infolinka: 777.797.460






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje