SAZKA ACTION SPORTS ZONE


 

Ani letos nebude veletrhu FOR BIKES chybět bohatý doprovodný program v podobě Sportovní zóny v podání VSA teamu. V hale č. 8 bude připravena sportovní zóna plná workshopů, soutěží, exhibic profíků na FBMX kolech a freestyle koloběžkách, a to po celou dobu konání veletrhu.

Letošní novinkou bude představení nové zóny v barvách SAZKY, a to modulárního pumptracku v barvách SAZKY od světového výrobce modulárních pumptracků, firmy parkitect.

 

 

Pumptrack bude k dispozici pro volné ježdění všech návštěvníků veletrhu a samozřejmě zdarma. Zdarma bude připravena i bohatá půjčovna dětských horských kol aktuální kolekce kol značky Rock Machine. Bohatý sortiment freestyle koloběžek a helem. Pro nejmenší budou připraveny i odrážedla.

 

Letošní veletrh FOR BIKES bude stejně jako loni první zastávkou celorepublikového a celoročního seriálu MODULAR PUMPTRACK CHALLENGE. Stačí přijít, nechat si změřit čas profesionální časomírou. Čas nejrychleji projetého jednoho okruhu pumptracku se bude počítat do tohoto celoročního seriálu. Letos je novinkou organizace prvního závodu Mistroství ČR v pumptracku v koloběžkách 17.6. v Praze v OC CČM, a právě u nás na veletrhu FOR BIKES odstartuje kvalifikace dětí a mládeže do závodu MČR.