FOR BIKES - SAZKA ACTION SPORTS ZONE


 

Ani letos na veletrhu nebude chybět bohatý doprovodný program v podobě sportovní zóny SAZKA ACTION SPORTS ZONE v podání VSA teamu. V hale č. 8 bude připravena sportovní zóna plná workshopů, soutěží, exhibic profíků na FBMX kolech a freestyle koloběžkách a to po celou dobu konání veletrhu.

 

Letošní novinkou bude představení nové zóny v barvách SAZKY a to modulárního pumptracku od světového výrobce modulárních pumptracků, firmy Parkitect.

 

 

Pumptrack bude k dispozici pro volné ježdění všech návštěvníků veletrhu a samozřejmě zdarma. Zdarma bude připravena i půjčovna dětských horských kol aktuální kolekce kol značky Rock Machine, bohatý sortiment freestyle koloběžek a helem. Pro nejmenší budou připraveny i odrážedla.

 

Letošní veletrh FOR Bikes bude stejně jako loni první zastávkou celorepublikového a celoročního seriálu MODULAR PUMPTRACK CHALLENGE. Stačí přijít, nechat si změřit čas profesionální časomírou. Čas nejrychleji projetého jednoho okruhu pumptracku se bude počítat do tohoto celoročního seriálu.

 

Letos je novinkou organizace prvního závodu Mistroství ČR v pumptracku v koloběžkách, který se bude konat dne 17.6.2023 v Praze v OC CČM. A právě u nás na veletrhu FOR Bikes odstartuje kvalifikace dětí a mládeže do tohoto závodu MČR koloběžek. No kolech se bude jednat o první závod MPC seriálu.

 

Další novinkou bede předtavení a premiéra nové dvojité Hot Wheels microrampy, která bude opět přístupná veřejnosti. V sobotu se v nové Hot Wheels rampě bude konat koloběžkový jam v podání našeho partnera programu Scootshop.cz.

 

V neposlední řadě představíme i nový VSA stage přívěs. Na našem podiu se bude odehrávat i předávání výsledků cyklo závodu, rozhovory, podpisovky atd.

 

Těšíme se na Vás!