FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Elektrokola MTF s automatickým řazením


 

Elektrokola MTF přijíždějí na For Bikes s řadou novinek. V expozici Mountfieldu na vás čeká 28 modelů elektrokol MTF a dalších 25 jich můžete vyzkoušet na testovací dráze. Jedná se o elektrokola pro muže, ženy a nově i děti, v různých rámových velikostech, v exkluzivních designech, se středovými i zadními motory.

 

 

 

K vidění budou např. elektrokola s nejsilnějšími středovými motory na trhu Bafang M510 s točivým momentem 95 Nm a také modely s motory Shimano Steps E8. Právě na modelech s motory Shimano najdete i nový unikátní systém automatického řazení AUTO SHIFT od Shimana. Novinkou na elektrokolech MTF jsou také přehazovačky Shimano Cues či barevné LCD displeje s Bluetooth i USB konektivitou a GPS. Na vybraných modelech najdete také displeje integrované v představci.

 

Těšit se můžete na kola v kategoriích horská, krosová, trekingová, městská, skládací a dětská. U každého modelu je možnost volby z několika typů baterií (minimálně ze dvou, u některých dokonce ze čtyř), které se liší kapacitou a dojezdem. Na tu nejsilnější (25 Ah) je dojezd až 200 km.

 

Mezi vystavenými elektrokoly nechybí ani celoodpružené karbonové modely nebo dětská elektrokola s označením Junior. Součástí expozice bude také široká nabídka příslušenství pro elektrokola i klasická kola.

 

Společnost Mountfield, největší prodejce zahradní techniky a bazénů v ČR a SR, poslední roky boduje i s elektrokoly své privátní značky MTF. Ta prodává ve všech 58 prodejnách v Česku a 18 na Slovensku, ale i prostřednictvím e-shopu www.mountfield.cz.






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje