FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Novinka na veletrhu For BIKE 2024


 

ADVENTURE CENTRUM

Vybavení pro camping, caravaning, outdoor a vodní sporty

 

ADVENTURE CENTRUM se již řadu let zaměřuje na výjimečné produkty skvělých světových značek, které si pečlivě vybíráme pro nezávislé cestování, kempink, caravaning, vodní sporty, ekologii, udržitelnost, patentované technologie a solární unikátní vybavení. Máme exkluzivní zastoupení na všechny produkty pro Českou a Slovenskou republiku. Život mimo síť, nikdy nebyl snazší - GoSun. Living off the grid has never been easier - GoSun.

 

Osobně prověřujeme v praxi naše produkty a je opravdu o co stát. Jsme s Vámi i na veletrzích již 19 let a naši zákazníci jsou vždy překvapení a spokojení, což nás velmi těší. Můžete nás také navštívit v našem showroomu a obchodě, kde Vám rádi vše předvedeme, vysvětlíme a poradíme. 

 

 

PREMIÉRA DROPRACKS: Zažijte zcela novou úroveň pohodlí a jednoduchosti s Dropracks, revolučním systémem střešních zvedacích nosičů. Na rozdíl od tradičních střešních nosičů, které nechávají vaše vybavení mimo dosah na střeše vozu, Dropracks vše sníží do pohodlné a snadno dostupné výšky. A s horizontální nakládací plošinou přímo u vašeho auta je nakládání a vykládání pro každého hračkou. Nakládání - kajaky, kánoe, lodě, surfy, střešní boxy, autostany, kola, elektrokola, pracovní materiál, těžké předměty apod. 

 

www.adventurecentrum.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje