FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

SUUNTO VERTICAL – novinka na ForBikes!


 

H.S.H Sport na stánku představí výraznou novinku Suunto. Suunto Vertical jsou první hodinky s možností bezplatného nahrání outdoorových map nejen z ČR, ale z celého světa. Hodinky však mají i další unikátní vlastnosti.

 

  • Solární dobíjení: inovativní technologie ve variantách SOLAR dále prodlužuje životnost akumulátoru
  • Extrémní výdrž akumulátoru  - až 60 dnů v denním módu, až 60 hodin s maximální přesností GPS
  • Duální GPS/GNSS: nejen, že Vertical využívá všechny satelity z nabídky GNSS, ale díky duálnímu příjmu snižujícímu negativní vliv odrazů z terénu a budov je informace o poloze výrazně lepší než u běžných GPS hodinek.
  • Military odolnost a opravitelnost: Hodinky Suunto Vertical prošly náročnou certifikací STD810. I takto odolné hodinky mohou být poškozeny pádem či nárazem, ale v tom případě nastupuje unikátní výhoda Suunto: hodinky jsou rozebíratelné, opravitelné a mají zajištěný celosvětový servis.

 

Výhodou je, že servis hodinek pro většinu zemí EU zajišťuje firma H.S.H. Sport a proto hodinky zde můžete nejen koupit, ale máte zajištěný i dlouhodobý bezstarostný provoz.

 

Na stánku H.S.H Sport si prohlédnete nejen Suunto Vertical, ale i levnější Suunto Race s OLED displejem a navíc můžete při koupi dostat k hodinkám bezpečná sluchátka zdarma.

 

www.HSH.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje