FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Apache Bicycles na For Bikes s novou kolekcí i Davidem Svobodou


Apache Bicycles na For Bikes s novou kolekcí i Davidem Svobodou

Značka Apache Bicycles je tradičním vystavovatelem na veletrhu For Bikes od prvního ročníku. Letos na ploše 150 m2 střežené třemi indiánskými náčelníky najdete kompletní sortiment jízdních kol a elektrokol Apache 2017. Zároveň budete mít možnost si všechna elektrokola vyzkoušet na přilehlé testovací dráze.

 

Kromě vystavených a testovacích kol je připraven také bohatý doprovodný program.

 

Bude se soutěžit o elektrokolo Apache MX

Každý "tester" získá některou z drobných cen v "tombole". Soutěžit se ale bude především o elektrokolo Apache MX s pohonem Bafang Max Drive v hodnotě  45 tis. Kč. Stačí pouze vyplnit anketní lístek a mít pověstné štěstí při losování, které proběhne v neděli 2. 4. od 15.30 hodin ve stánku Apache.

 

Přijde i olympijský vítěz

V neděli odpoledne poctí svou přítomností náš stánek olympionik Davida Svoboda, který je ambasadorem značky Apache. David se vám nejen rád podepíše, ale hravě vás i přesvědčí o tom, že jezdit na elektrokole po městě je super.

 

Apache mění život #3

Na veletrhu For Bikes bude také zahájen třetí ročník projektu Apache mění život. Ten se nově spojuje s občanským sdružením Cesta za snem, jehož předseda Heřman Volf se stává ambasadorem projektu. Jeho cílem je pomoci lidem, kterým osud zkřížil cestu, aby se vrátili zpátky do aktivního života. Sám Heřman si prošel složitou cestou od úrazu, usednutí na vozík až do čela nejdelšího cyklo maratonu u nás. Společně s Heřmanem se budeme snažit vybrat ty z přihlášených, kterým by měl projekt pomoci nejvíce. Více na www.apache-bike.cz/menizivot.

 

Stánek Apache nepřehlédnete v hale č. 4.

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Apache Bicycles Team






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje