FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Garmin představí jedinečnou nabídku chytrých GPS cyklopočítačů a další novinky z oblasti sportovní elektroniky


Garmin představí jedinečnou nabídku chytrých GPS cyklopočítačů a další novinky z oblasti sportovní elektroniky

Americká značka Garmin je u většiny lidí známá jako přední světový výrobce automobilových navigací. Sortiment značky Garmin se ale zejména v posledních letech soustředí na GPS sporttestery, GPS cyklopočítače, chytré multisportovní GPS hodinky a další sportovní elektroniku, kde patří k absolutní světové technologické špičce.

 

Z produktů, které na výstavě budou k vidění, stojí za pozornost kultovní chytré hodinky Garmin fénix5 spojující outdoorové i sportovní funkce. Fénix5 jsou k dispozici ve třech modelových řadách, které se liší velikostí a případně funkcemi. Nejmenší fénix5S je ideální pro ženy a sportovce s menším zápěstím, standardní fénix5 zaujme kompaktními rozměry a inovovanými funkcemi, nejvybavenější fénix5X nabízí možnost zobrazení podrobné mapy na displeji a rozšířenou nabídku navigačních funkcí.

 

Všestranné sportovce, kteří hledají jednodušší sporttester, zaujme nový
Forerunner 35. Malé, lehké a všestranné hodinky s optickým měřením tepu na zápěstí a skvělým poměrem cena/výkon. Smart GPS hodinky vívoactive3 zaujmou sportovce, kteří touží po GPS hodinkách s maximální využitelností. Zvládnou změřit nejen běžné sportovní disciplíny, ale i golf nebo plavání v bazénu.

 

Cyklistům nabídneme řadu chytrých cyklopočítačů, od minimalistického Edge 25, přes atraktivní Edge 520 či Edge 820, až po nejvýkonnější Edge 1030 se skutečně velkým a přehledným displejem. Pokud vás zajímají technologické novinky, tak se přijďte podívat na řadu produktů Garmin Varia, mezi které patří cyklistický radar, adaptivní světlomety nebo cyklistický head-up displej. Pro výkonnostní cyklisty jsou určeny wattmetry Garmin Vector3 s detailním vyhodnocením stylu jízdy.

 

Na stánku Garmin v hale 5 bude k dispozici většina výrobků značky Garmin, včetně uvedených novinek. Vybrané produkty bude navíc možné získat za veletržní cenu.

 

Více na http://www.garmin.cz/aktualne/nove-produkty/






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje