FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Legendární italská značka rozšiřuje svůj sortiment a míří do segmentu elektrokol.


Legendární italská značka rozšiřuje svůj sortiment a míří  do segmentu elektrokol.

Značka Colnago se stala jednou z nejúspěšnějších značek historie cyklistiky díky inovacím v používaných materiálech, konstrukci rámů a úchvatnému designu. V dlouholeté historii značky představuje letošní rok důležitý mezník, protože Colnago vstupuje do segmentu elektrokol. V nabídce je hned sedm zbrusu nových modelů, z nichž je pět horských elektrokol a dvě trekingová elektokola. Své síly v této oblasti spojilo Colnago s další italskou legendou, značkou Atala, známou spíše v západní Evropě než na českém cyklistickém trhu. Za zmínku stojí, že první ročník Giro d´Italia vyhrál Luigi Ganna právě na kole této značky. Atala bude poskytovat technickou podporu elektrických částí nových elektrokol, s čímž má bohaté zkušenosti.

 

Již první pohled vás eColnago přesvědčí, že jde mistrovskou kombinaci elegantního designu s věhlasnými laky „rosso colnago“ a dokonalých jízdních vlastností, jak jsme u italského výrobce zvyklí. Nejzajímavější novinkou je špičkový EMTB Full označený stručně E.1.0. Elektrokolo je postaveno na luxusním hydroformingovém hliníkovém 27,5“ rámu se čtyřčepovým systémem zavěšení a tlumičem Fox Float DPS Performance Evol. Novinku pohání nejvýkonnější středový elektromotor Bosch Performance CX – 75 Nm doplněný o zcela integrovanou baterii Bosch PowerTube 500. Díky tomu je pohon kompaktnější, lehčí a nabízí více výkonových možností v závislosti na požadované intenzitě a způsobu užívání. Novinka je vybavena přední vidlicí řady Fox 34 Float Rhythm se zdvihem 140mm a komponenty Shimano Deore XT.

Tento nejvýkonnější pohon Bosch Performance CX v kombinaci s baterií Bosch PowerTube 500 je součástí i dalších tří EMTB modelů. Dva trekingové modely jsou vybaveny elektromotorem Bosch Performance Line 63Nm, baterií PowerPack 500 a Bosch Active Line plus 52Nm, baterií PowerPack 400.

Po premiéře elektrokol Colnago na podzim 2017 v italské Veroně budou novinky představeny na  výstavě FORBIKES od 6.- 9.4.2018. Od konce dubna budou v prodeji za příjemně příznivé ceny začínající na 65 990 Kč u trekových kol a 89 990 Kč u horských elektrokol.
 

Pro více informací nás kontaktuje: www.ecolnago, mail: info@ecolnago.cz, tel.: +420 725 255 003. 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje