FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Cyklisté vítáni


Cyklisté vítáni

Největší česká nadace pro lidi a pro přírodu, Nadace Parterství . Podporuje také rozvoj cyklistické dopravy a cykloturistiky. Certifikaci Cyklisté vítáni rozvíjí od roku 2005. Certifikace kvality služeb ubytovacích a stravovacích zařízení, kempů a turistických cílů, poskytujících perfektní zázemí pro vás i vaše kola.

 

Labská stezka  patří k nejpůvabnějším a nejzábavnějším cyklotrasám v Evropě. Mezi Severním mořem a Krkonošemi na vás čekají nezapomenutelné okamžiky. Množství certifikovaných zařízení na Labské stezce se těší právě na vás. Ať už hotely či hostely, ubytování v soukromí či pensiony: všechna ubytovací a stravovací zařízení na této internetové stránce splňují certifikační kritéria Cyklisté vítáni Nadace Partnerství či německého cykloklubu ADFC.

 

 

Více najdete v čerstvém vydání Oficiálního cykloprůvodce Labskou stezkou  nebo Mapě dálkových cyklotras Eurovelo Greenways a v ČR už od ledna k dostání na sportovních veletrzích (FOR BIKES) a veletrzích cestovního ruchu (Regiontour, Holiday World),  v certifikovaných zařízeních Cyklisté vítáni,  na cykloturistických akcích pořádaných na Moravských vinařských stezkách, Labské stezce a dalších nebo na webu: http://www.labska-stezka.cz/






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje