FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Nová česká značka ultralehkých prémiových dětských kol RASCSAL BIKES.


Nová česká značka ultralehkých prémiových dětských kol RASCSAL BIKES.

 

 

Nová  česká  značka  prémiových  dětských kol  RASCAL  BIKES  vstupuje  na  trh a  poprvé  se představuje  na veletrhu FORBIKES 2019. Za projektem stojí několik let vývoje a zkušeností na trhu s dětskými koly v prodejní síti CYKLOSPECIALITY.CZ, které tuto novou značku na trh uvádí. Prodejnami Cyklospecialit ročně projde více než 5000 dětí – nových cyklistů, tedy zkušenosti s dětskou cyklistikou a zázemí pro vznik nové prestižní značky jsou opravdu velké.

 

Dětská kola RASCAL volí cestu kvality a hlavními atributy dětských kol RASCAL jsou  nízká váha, pohon řemenem, prémiové materiály a prověřená snížená dětská ergonomie.    

Za Zmínku stojí unákátní povrchová úprava transparentním tonovacím lakem, který nechává vyniknout detailům a exkluzivitě precizně vařených broušených hliníkových rámů ze slitiny 6061.

 

Základní barevná škála společná pro všechny modely RASCAL BIKES je AQUAMARIN -modrá, FLAME ‐ oranžová a TITANIUM – šedá. 

 

V květnu  2019  RASCAL  BIKES  uvádí  do  prodeje  modely  Punk,  16  a  20  palců.  Ostatní  modely  budou představeny a uvedeny na trh v průběhu léta 2019. Nejžádanější model pro nejmenší cyklisty ‐ Rascal 16 váží 5,6 kg a bude se prodávat za 11 900,‐ Kč. Model Rascal 20 je opět osazen řemenem a třírychlostní planetovou převodovkou Sturmey Archer a s váhou 7,9 kg se řadí mezi to nejlepší, co lze v této kategorii dětských kol nabídnout. Cena modelu Rascal 20 je stanovena na  12 900,‐ Kč

 

Rezervace kol a více informací o značce RASCAL BIKES na www.rascal-bikes.com.

 

 

Základní barevná škála společná pro všechny modely RASCAL BIKES je AQUAMARIN ‐  modrá, FLAME ‐ oranžová a TITANIUM – šedá. 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje