FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Garmin na For Bikes 2019 ukáže GPS cyklopočítače a další elektroniku, kterou používají cyklisté v elitních stájích


Garmin na For Bikes 2019 ukáže GPS cyklopočítače a další elektroniku, kterou používají cyklisté v elitních stájích

Americká značka Garmin je v roce 2019 partnerem 11 profesionálních týmů v oblasti silniční cyklistiky, MTB a enduro. Mezi těmito týmy najdeme například britský Team Sky, americký Rally-UHC Cycling, EF Education First Pro Cycling, Mitchelton-SCOTT, Movistar Team, Team Dimension Data for Qhubeka nebo Trek-Segafredo. Ve všech těchto stájích se používají cyklopočítače Garmin, například Edge 130, Edge 520 Plus či Edge 1030. Mezi profesionálními cyklisty najdete nejen cyklopočítače, ale i další výbavu s logem společnosti Garmin. Mezi zajímavé produkty patří rozhodně cyklistický radar Varia RTL510, který velkou mírou přispívá k bezpečnosti a prevenci nehod cyklistů jezdících po rušných silnicích.

 

K novinkám na stánku bude patřit ANT+/Bluetooth snímač srdečního tepu Garmin HRM DUAL, který je propojitelný jak se sporttestery Garmin, tak i s cyklistickými tréninkovými aplikacemi, jako je například ROUVY.

 

Vybrané produkty budou na stánku k dispozici za výhodnější veletržní ceny. K nejatraktivnějším nabídkám na stánku bude rozhodně patřit Garmin Varia Radar (1. generace) za cenu 2590 Kč nebo GPS cyklopočítač Garmin Edge 25 za cenu 1990 Kč.

 

Mnohem více, než jen zmíněné produkty, máte možnost vidět a osahat na stánku Garmin na výstavě For Bikes 2019. V oblasti sportovní elektroniky patří Garmin k absolutní světové technologické špičce.

 

Více na https://www.garmin.cz/






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje