FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Najdete na veletrhu: ELEVEN sportswear, s.r.o.


 

Společnost ELEVEN sportswear, s.r.o., založená v roce 2004, je výrobcem sportovního a funkčního oblečení z Jablonce nad Nisou. Patříme k předním ryze českým výrobcům nejen zakázkového oblečení a doplňků. Portfolio produktů zahrnuje cyklistiku, běh, atletiku, běžecké lyžování a fitness. Klademe důraz na udržitelnost a kvalitně zpracované produkty pouze z evropských materiálů.

 

 

V září jsme představili novou kolekci sportovního oblečení ECO FRIENDLY. Kolekce odráží náš vztah k přírodě, v které se rádi pohybujeme – jezdíme na kole, běháme nebo se touláme na horách.

Celá kolekce je vyrobena recyklovaného polyesteru, který je vyroben z PET lahví, starých oděvů a dalšího polyesterového odpadu. Recyklovaný odpad se vyčistí, rozdrtí na plastový granulát, který se roztaví a vyrobí se z něj textilní vlákno. Recyklovaný polyester má identické vlastnosti a chování jako polyester a jeho kvalita není v žádném případě horší. Takto vyrobené oblečení má vyšší trvanlivost, větší odolnost proti pomačkání a rychleji schne

 

 

Všechny výrobky z kolekce ECO FRIENDLY mají nové propracované střihy a využijete je v cyklistice, běhu, fitness a józe. A protože nabízíme i sportovní doplňky, najdete v této kolekci i čelenky, čepice a nákrčníky.

 

 

Věříme, že ECO FRIENDLY je pouze začátek a časem se rodina postupně rozroste.

Více informací najdete na: www.eleven-sportswear.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje