FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Pealock je česká firma, která na Valašsku vyrábí chytrý zámek na sportovní vybavení.


 

Kompaktní designový zámek dokáže ochránit lyže, kolo, snowboard, koloběžku, kočárek a spoustu dalšího, nejen sportovního náčiní. Pealock 2 je propojený s mobilní aplikaci a nově také GPS, což mu umožňuje mít neustálý přehled o vašem majetku. Navíc je vybaven senzorem, integrovaným alarmem a odesílá upozornění přímo do vašeho mobilního telefonu prostřednictvím technologie Bluetooth, či mobilních dat v případě, že se od zámku vzdálíte. Pásek je vyroben z vysoce odolného materiálu – termoplastického elastomeru. Uvnitř pásku jsou ocelová lana a kabel připojený k alarmu.

 

V roce 2020 ocenila Pealock odborná porota prestižní designérské soutěže Red Dot Award 2020 v kategorii Design Concept a v prosinci téhož roku vyhrál národní startupovou soutěž pořádanou Komerční bankou.

 

Letos Pealock spojil síly s Českou podnikatelskou pojišťovnou (ČPP) a na trh uvedl unikátní pojištění sportovního vybavení na pár kliknutí. Své vybavení si pohodlně pojistíte přímo v aplikaci a to od 1 až po 365 dní. Navíc za výhodnou cenu.

 

www.pealock.com

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje