FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

RoadCycling.cz


RoadCycling.cz je nejčtenějším webem o české a zahraniční silniční cyklistice, závodech a technice v České republice. Už 16 let přináší zpravodajství z nejvýznamnějších světových závodů Tour de France, Giro d'Italia, jednorázových klasik a ostatních profesionálních závodů. Od založení společnosti RoadCycling CZ s.r.o. v roce 2007 se RoadCycling.cz soustředí také na českou závodní scénu.

 

Ve spolupráci s českými a zahraničními fotografy přináší informace v podobě živých obrazových reportáží a přenáší živé videopřenosy z českých závodů. Na stránkách RoadCycling.cz najdete zpravodajství i z dalších disciplín, především z cyklokrosu, ale také z dráhové cyklistiky. Kromě zpravodajství se redaktoři RoadCycling.cz věnují testům kol a dalšího cyklistického vybavení a informují o novinkách ze světa cyklistických technologií. 

 

RoadCycling.cz také zastřešuje seriál silničních cyklistických závodů RoadCup, který je pořádán především pro amatérské závodníky, ale účastnit se mohou také profesionálové. Do sérií RoadRace a RoadMarathon patří většina největších a nejprestižnějších závodů pro veřejnost v České republice.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje