FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vybavte se na svá cyklodobrodružství s Thule


 

Švédská společnost Thule si zakládá na bezpečnosti, kvalitě a jednoduchém severském designu. Do svého sortimentu každoročně přidává produkty, které lidem přibližují svět a mohou si díky nim užívat aktivní život – s dětmi, rodinou nebo přáteli.

 

Vyrazte na krátkou projížďku nebo víkendový výlet. Usnadněte si jízdu po městě a užívejte si cyklistiku se svými dětmi. Thule Vám představuje produkty pro Vaše horská kola, silniční kola a dojíždění.

 

 Nový design dětské cyklosedačky – Thule Yepp 2

 

 

Chytře řešená a flexibilní dětská cyklosedačka pro každodenní jízdy. Užijte si cyklistiku s Thule Yepp 2. Je navržena pro každoddenní dojíždění ale i delší výlety – měkká, tlumící nárazy a v krásných barvách! Sedačka má nastavitelné opěrky nohou a řemínky k uchycení bot, aby poskytovala pohodlí Vašemu rostoucímu dítěti. Díky vodoodpudivým materiálům se sedačka snadno čistí a udržuje v suchu.
Kvalitní zámek upevňuje sedačku k Vašemu kolu a rychloupínací držák zajišťuje bleskovou montáž a snadné střídání mezi dvěma koly.

 

Sedačka je navržena a testována pro převážení dětí do maximální hmotnosti 22 kg.

 

Updatem prošly také další řady dětských cyklosedaček, můžete se tedy těšit i na Thule Yepp Nexxt 2 nebo Thule RideAlong 2.

 

Nosiče na kola Thule

Cyklistické nosiče Thule jsou odborně navrženy tak, aby umožňovaly bezpečnou a snadnou přepravu jízdního kola. Ať už se věnujete silniční cyklistice nebo plánujete rodinnou dovolenou na kolech – v portfoliu Thule si vybere každý cyklista.

 

Nosiče kol na tažné zařízení jsou ideální, pokud převážíte hodně těžkých jízdních kol nebo elektrokol. Instalace těchto robustních cyklistických nosičů na tažné zařízení zabere jen několik minut a bezpečně unesou až 4 jízdní kola.

 

 

Střešní nosiče kol jsou stylové sportovní nosiče, které se snadno používají a jsou vhodné pro téměř jakýkoli rozměr jízdního kola. Všechny Thule nosiče, ať už pro upevnění za vidlici, rám nebo přední kolo, jsou navrženy tak, aby vaše oblíbené jízdní kolo bylo v bezpečí a chráněné. Jsou ideální pro silniční kola, gravelová kola, horská kola a další!

 

 

Nosiče kol na zavazadlový prostor využijete, pokud nemáte tažné zařízení a neradi nakládáte jízdní kola na střechu vozu. Tyto cyklistické nosiče se snadno instalují – není nutná žádná předmontáž a jsou ideální pro rodinné výlety nebo silniční cyklistiku.

 

 

Hydratační batohy Thule

 

 

Thule nabízí širokou škálu hydratačních batohů, díky kterým si jízdu na kole užijete na maximum – ať už se chystáte pouze na několik hodin nebo vyrážíte na celý den. Stačí si vybrat batoh správné velikosti, díky kterému si udržíte energii a budete připraveni na všechno, co se přihodí.

 

Pro lepší ovladatelnost kola a snížení svalové námahy je hydratační batoh speciálně konstruován s nízkým těžištěm pro optimální rozložení hmotnosti. Další unikátní vlastností je hydratační hadička Thule ReTrakt s magnetickým designem, který umožňuje hadičku mezi doušky automaticky zaklapnout zpět na místo. To znamená, že zůstanete hydratovaní, ušetříte čas a stále budete schopni se věnovat jízdě. 

 

Přijďte si prohlédnout výše zmíněné ale i další produkty Thule spojené s cyklistikou na veletrh FOR BIKES. Těšíme se na viděnou.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje