FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

MMR kola z kolébky cyklistiky


 

MMR je temperamentní španělská značka, která má ty nejvyšší cyklistické ambice. Všemu napovídá zkratka MMR, která vychází z angličtiny „Machines Made for Racing“ a plně tak vystihuje vize a cíle značky. Tedy vyrábět špičková kola, která budou vyhrávat závody po celém světě. Tuto vizi společnosti naplňuje při vývoji kol úzká spolupráce týmů inženýrů, mechaniků a profesionálních závodních týmů. Cílem je stát se „benchmarkem“ ve světě profesionální cyklistiky, ale zároveň dokázat nabídnout širokou paletu jízdních kol pro hobby jezdce či začínající cyklisty, kteří se chtějí spolehnout na kvalitní kolo od prvního kilometru.

Závodní DNA

Touha po závodech vedla MMR k sestavení UCI MTB týmu MMR Factory Racing Team a k vytvoření cyklistické školy „Samuel Sánchez Cycling Academy“ jejíž ambasadorem je Samuel Sanchéz, zlatý olympijský vítěz LOH 2008, bronzový na Tour de France 2010 a stříbrný na Vuelta a Espaňa 2009. Značka MMR úzce spolupracuje s týmy Nesta-MMR CXTeam (UCI cyklokrosový tým), Sopela Women ́s Team UCI a v neposlední řadě známým španělským nadnárodním týmem CAJA RURAL - SEGUROS RGA, jehož řady v roce 2023 doplnily tři česká jména: Babor Daniel, Bárta Tomáš a Schlegel Michal.

 

 

Na kola MMR spoléhá také mnoho známých osobností, které se staly ambasadory značky. Jmenujme si například Luis Enrique bývalý profesionální fotbalový hráč FC Barcelona a trenér španělského národního týmu, Fernando Alonso, dvojnásobný mistr světa ve Formuli 1, který má v MMR vlastní řadu kol, která bude k vidění i na stánku MMR na FOR BIKES 2023. Dále Carlos Sainz úspěšný rally jezdec, Josep Betalú závodník MTB, Oscar Freire trojnásobný mistr světa v silniční cyklistice a již zmíněný Samuel Sánchez, který vede cyklistickou akademii MMR Cycling Academy, hledající nadějné talenty mezi mladými jezdci.

 

 

MMR kola pro každého

Aktuální nabídka jízdních kol MMR je velmi rozmanitá a skýtá modely opravdu pro každého. Na své si přijde, jak profesionální cyklista, kterého čeká náročná závodní sezóna, tak i začátečník, pro kterého je důležitá nejen spolehlivost a kvalita, ale též příznivá cena. Napříč kategoriemi horských, silničních, gravel a e-bikes najdeme přes 25 různých modelových řad.

 

 

Exkluzivní dovozce pro český a slovenský trh

Jako dovozce jsme hledali spolehlivou značku s velkým potenciálem. Značku, o kterou se můžeme společně s partnery opřít, a která bude pro svou kvalitu zákazníky vyhledávána. Značku, která upřednostňuje kvalitu nad kvantitou. Značku, za kterou je příběh a která má vize a splnitelné cíle. To všechno splňuje výrobce kol MMR – Machines Made for Racing. V současné době hledáme v regionech Česka i Slovenska exkluzivní obchodní partnery, kteří sdílí stejné hodnoty a pomohou nám značku MMR více rozšířit mezi zákazníky.

 

V případě zájmu nás mohou kontaktovat e-mailem mmr@tsbohemia.cz nebo telefonicky na +420 736 104 139.

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje