FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Elektrokola MTF s nejsilnějšími motory


 

Elektrokola MTF přijíždějí na For Bikes s řadou novinek. V expozici Mountfieldu na vás čeká 28 modelů elektrokol MTF a dalších 25 jich můžete vyzkoušet na testovací dráze. Jedná se o elektrokola pro muže i ženy, v různých rámových velikostech, v exkluzivních designech, se středovými i zadními motory.

 

K vidění budou např. elektrokola s nejsilnějšími středovými motory na trhu Bafang M510 s točivým momentem 95 Nm a také modely s motory Shimano Steps E8. Těšit se můžete na kola v kategoriích horská, krosová, trekingová, městská a skládací. U každého modelu je možnost volby z několika typů baterií (minimálně ze dvou, u některých dokonce ze čtyř), které se liší kapacitou a dojezdem.

 

Mezi vystavenými elektrokoly nechybí ani celoodpružený karbonový model s názvem MTF Xtreme 9.4, který je vhodný i pro agresivní styl jízdy v nejtěžším terénu.

 

Součástí expozice je také široká nabídka příslušenství pro elektrokola i klasická kola.

 

www.mountfield.cz

 

 

Elektrokola MTF

Společnost Mountfield, největší prodejce zahradní techniky a bazénů v ČR a SR, poslední roky boduje i s elektrokoly své privátní značky MTF.

Ta prodává ve všech 58 prodejnách v Česku a 18 na Slovensku, ale i prostřednictvím e-shopu www.mountfield.cz.

 

V expozici elektrokol MTF bude k vidění 28 modelů elektrokol MTF a dalších 25 jich bude možno vyzkoušet na testovací dráze. V novém modelové řadě najdete např. elektrokola s nejsilnějšími středovými motory na trhu Bafang M510 s točivým momentem 95 Nm a také modely s motory Shimano Steps E8. Těšit se můžete na kola v kategoriích horská, krosová, trekingová, městská a skládací. U každého modelu je možnost volby z několika typů baterií. Mezi vystavenými elektrokoly nechybí ani celoodpružený karbonový model s názvem MTF Xtreme 9.4, který je vhodný i pro agresivní styl jízdy v nejtěžším terénu.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje