FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vystavovatel Garmin Czech s.r.o. & For Bikes 2023


 

Na stánku značky Garmin na výstavě For Bikes 2023 budou k vidění a vyzkoušení GPS cyklopočítače, cyklistické trenažéry a další elektronika, kterou používají cyklisté v elitních stájích.

 

Americká značka Garmin, pod kterou patří i cyklistické trenažéry značky TACX je partnerem řady týmů v oblasti silniční cyklistiky, MTB a enduro. Mezi těmito týmy najdeme například Astana Qazaqstan Team, Équipe Cycliste Groupama-FDJ, INEOS Grenadiers Team, Team Jumbo-Visma, Lotto Soudal Team, Movistar Team, Quick Step-Alpha Vinyl a další.

 

 

Ve všech těchto stájích se používají cyklopočítače Garmin, například Edge 130 Plus, Edge 530, Edge 830 nebo Edge 1040. Mezi profesionálními cyklisty najdete nejen cyklopočítače, ale i další výbavu s logem společnosti Garmin. Mezi zajímavé produkty patří rozhodně cyklistický radar Varia RTL515 který velkou mírou přispívá k bezpečnosti a prevenci nehod cyklistů jezdících po rušných silnicích.

 

K atraktivním produktům na stánku budou patřit nové sportovní GPS hodinky řady Forerunner 265 a především Forerunner 965, které patří k absolutní současné technologické špičce v oblasti sportovních, chytrých GPS hodinek.

 

Samostatný prostor na stánku bude věnován chytrým cyklistickým trenažérům značky TACX. Trenažéry bude možné na stánku nejen vidět, ale i vyzkoušet.






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje