FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Strojírenská společnost Velotrade


 

Víme, jak vyrobit opravdu dobrá kola. K tomu jsme shromáždili tým nejlepších profesionálů a vytvořili pro ně ideální pracovní a kreativní podmínky. Pracujeme na tom, aby nákup dobrého jízdního kola byl dostupný pro každou rodinu. Jsme oddaní svému podnikání a jsme hrdí na každé z pěti milionů prodaných jízdních kol. Design a montáž jízdních kol od roku 1996.

 

Na příslušenství poskytujeme záruku 2 roky a na rámy 10 let.

 

Jsme rádi, že můžeme na FOR BIKES 2024 reprezentovat naši novou kolekci kol.

 

Dorozhnik jízdní kola jsou praktické městské modely, které se od ostatních značek liší módním designem pro mladé a moderními technologickými řešeními. Modelová řada zahrnuje jednokolová, vícerychlostní kola, ocelové a slitinové rámy, běžná a skládací kola.

 

 

Lеon je značka na vysoké úrovni v našem sortimentu. Zahrnuje gravel a cestovní kola, superlehká dětská a  kola pro mladé, MTB modely. Můžeme zaručit kvalitu každého jízdního kola, protože všechna prošla dlouhými testy odolnosti v terénních podmínkách.

 

 

Formula jsou nejoblíbenější cenově dostupná kola. Po celá léta inženýři Velotrade pilovali optimálně vyvážené kombinace, měřili zatížení a porovnávali kvalitu každého dílu. Náš sortiment zahrnuje jízdní kola všech typů: pro děti, pro dospělé, sportovní i městská kola.

 

Discovery je cenově dostupná kolekce sportovních kol pro dospělé a dospívající. Používáme jednoduché, ale kvalitní díly v základní konfiguraci, moderní technologie a jedinečné znalosti těch nejlepších specialistů, což je naše tajná ingredience.

 

Elektrokola jsou dnes nejoblíbenějším produktem. Nabízíme nízko a středně rozpočtová elektrokola, která jsou cenově dostupná pro každého. Zároveň ručíme za kvalitu a poskytujeme záruku.

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje