FOR BIKES
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

FOR BIKES pomáhá – NECHTE KOLO KOLOVAT!


 

Oblíbený cyklistický veletrh FOR BIKES, který se koná 22. – 24. března 2024 na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech, chystá pro své návštěvníky novinku s charitativním přesahem. Na veletrhu proběhne sbírka kol, která dostanou nový život a pomohou dětem v České republice i v Africe.

 

Máte doma kolo, které už nepoužíváte? Nevyhazujte ho! Přineste ho na veletrh FOR BIKES a darujte ho do sbírky. Sbírat se budou kola pojízdná i nepojízdná, nová i stará, dětská i pro dospělé. Jediná podmínka je, aby bylo kolo čisté.

 

 

Vybraná kola dostanou nový život v rámci dvou charitativních projektů. Projekt Dejme dětem šanci a společnost Kolofix zajistí, že opravná kola poputují do dětských domovů a pomohou tak zpestřit volný čas dětí a podpořit jejich zdravý pohyb. Druhý projekt, Kola pro Afriku, servisovaná kola dopraví do Gambie, kde pomohou dětem na cestě do školy. Vzdálenost do školy je v Gambii často několik kilometrů a kolo tak představuje klíčový nástroj na cestě ke vzdělání.

 

„Jsme nadšení, že můžeme na veletrhu FOR BIKES uspořádat sbírku kol pro dobrou věc,“ říká ředitelka veletrhu Vanda Petrov. „Věříme, že se nám podaří shromáždit velké množství kol a dát jim nový smysl. Zároveň tak pomůžeme dětem v České republice i v Africe.“

 

Kola mohou návštěvníci veletrhu přinést na sběrné místo, které bude umístěno na venkovní ploše před Vstupní halou II. Sběr kol proběhne po celou dobu konání veletrhu, tedy od 22. do 24. března 2024 v rámci otevírací doby.

 

Společně můžeme dát kolům druhý život a udělat radost dětem, které to potřebují. Přineste své kolo na veletrh FOR BIKES a podpořte dobrou věc!

 






Více
Závěrečná zpráva FOR BIKES 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje