Veletrh FOR BIKES nově v souběhu s veletrhem SPORT EXPO


Připravte se na sportovní svátky! V termínu 14. - 16. března 2025 se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech uskuteční veletrh SPORT EXPO, který se koná souběžně s veletrhem FOR BIKES. To znamená, že na jednom místě zažijete doslova sportovní ráj plný novinek, zábavy a inspirace pro všechny aktivní lidi.

SPORT EXPO nabídne širokou škálu sportovního vybavení, oblečení a doplňků pro všechny sporty. Návštěvníci se mohou těšit na prezentace předních světových i českých značek a také na bohatý doprovodný program plný ukázek, workshopů a soutěží.

FOR BIKES, veletrh jízdních kol a cyklistiky, osloví všechny milovníky cyklistiky, ať už profesionály, amatéry nebo rekreační jezdce. Naleznete zde nejnovější modely kol, elektrokol, komponentů a doplňků, oblečení a obuvi pro cyklistiku.

Souběžné konání obou veletrhů tak vytváří ideální příležitost pro všechny, kteří se chtějí věnovat sportu a aktivně trávit volný čas. Pro rodiny s dětmi bude připraven dětský sortiment a speciální zóna s bohatým programem, včetně her, soutěží a zábavních aktivit. Děti si tak užijí spoustu legrace a zároveň se nenásilnou formou seznámí se sportem.

Ať už hledáte nové vybavení, inspiraci pro svůj sport, nebo si jen chcete užít den plný zábavy a pohybu, SPORT EXPO a FOR BIKES 2025 v Letňanech jsou tou pravou volbou!